mandag 14. januar 2008

Black monday

I dag er alt svart, humøret, antrekk, skyen over hodet mitt...alt! Det begynte med at jeg forsov meg med to timer i dag og siden det har det bare fortsatt. Som jeg sa; jeg er ikke fan av mandager!!!!!

søndag 13. januar 2008

I wish...
























Veske og skjørt fra Topshop, singlet fra Rick Owens, Acne Pistols...

Neste kjøp



Mitt neste kjøp blir nok disse fantastiske støvlene fra Acne, Acne Pistols. Klassiske, sorte og med passe høy hæl. Disse kan holde i mange år og blir derfor en god investering.

Update: the boots are ordered. the clerk said i should go one size lower than my usual size. Does anyone know if this is right or should i use my regular size?

torsdag 10. januar 2008

SATC to my rescue


Jeezes, det er kjedelig å sitte hjemme en hel dag. Jeg får begynne på SATC-boksen for 4. gang;) Flere som gleder seg til filmen kommer? Jeg gleder meg som en unge!!!

Hvis du enda ikke har sett traileren kan du finne den her; http://youtube.com/watch?v=_Y0T3UEMqtM

Det blir mange usaklige innlegg her i dag... noe må man jo finne på.

Nesten


Ashley Olsen har nesten det perfekte hverdagsantrekket her. Det eneste er de grusomme skoene! Som sagt liker jeg ikke klumpete, udelikate sko! Jeg lengter til sommeren hvor jeans og en hvit singlet er alt jeg trenger + mine fab rosa aviators selvfølgelig:)

onsdag 9. januar 2008

Onsdags-ønske








tirsdag 8. januar 2008

tirsdagsdrøm






Skulle gjerne hatt på dette på kontoret i dag...

Dagens bilde



Oh my Lord! Hva går i gjennom hodet til mannen i kano her tror du? En 4,5 m lang hvithai som følger etter...

mandag 7. januar 2008

Mandager

Mandager er ikke mine favorittdager for å si det mildt. Etter å ha snudd døgnet i helgene er det alltid et mareritt å stå opp. For meg som er et utpreget C-menneske (B er for mildt) er det vanskelig nok å stå opp ellers, men mandager? forgetaboutit,,, Men det verste med mandager er at man vet man må stå opp tidlig 5 dager etter hverandre før helgen endelig kommer. Oh the pain. Men denne uken er det faktisk ganske stille etter jobb i hvertfall. Bare 3 avtaler foreløpig, så masse 'kvalitets-tid' på sofaen med hullete joggebukser, håret i en tofs og masse Pepsi Max! Laptopen på fanget og Tv som durer i bakgrunnen. Lykke:D

Oh my...


Jeg er vel en av de få som ikke er fan av platå-såler, men en ting jeg er fan av er høyhælte støvletter. Så når Christian Louboutin kommer med et par uten(!) platåsåler med sin signatur-røde-såler er jeg solgt! Sexy, men classy. Just the way I like it:D

Mye og billig VS lite og dyrt




Jeg er blant de som heller kjøper mye og billig enn dyre ting. Jeg legger litt penger i jeans og sko, mens resten... nah not so much. Men nå tenkte jeg på (nyttig bruk av hjerneceller dette) å spare til bedre og mer klassiske ting å fylle min garderobe med. Jeg er veldig, veldig glad i vesker og derfor blir det kanskje en designer-veske om ikke lenge?! Kriteriene er at hvis jeg skal legge så mye penger i en veske må det være en tidløs, praktisk og sort veske. Sort fordi 80% av garderoben min er sort, og det går til alt!


Så jeg vurderer å legge pengene mine i enten en Chanel quiltet håndveske (stor), en Mulberry Bayswater eller en Bottega Veneta intrecciato leather shopper?!


Så hva syns du? Chanel,Mulberry eller Bottega Veneta?




Chanel 2.55
















En klassisk Chanel sort quiltet skulderveske... i str large. Den er helt fantastisk.

Denne selges til 1159 Euro, dvs ca 9300 kr. Det må jo være veldig mye billigere enn å kjøpe en ny? Og hvis ikke jeg tar feil er det gratis shipping. Men skulle du falle for fristelsen så husk at du må betale fortolling!

Lamb - Gabriel

En av mine favoritter for tiden, jeg spiller den igjen og igjen. En fantastisk sang.

http://youtube.com/watch?v=XEUWFvT16f8

Ipod touch


Det ble ikke en rosa Ipod classic, det ble denne;




And I Love It!

Nytt år!

2007 ble fylt av mange fantastiske øyeblikk, mange middelmådige og mine verste noensinne. De siste 5 mnd har vært en berg og dalbane uten like. Et nytt år er nå i gang! Det er et bra utgangspunkt for å se nøye på hva slags liv man lever og om det er noe som trenger å forandres på. Skal jeg ha noe nyttårsforsett i år må det være å ta bedre vare på vennene mine. Det er viktig at de skjønner hvor mye de betyr for meg, de er jo bare helt skjønne:D Jeg kom forresten på en viktig ting til: I år lover jeg å ta bedre vare på meg selv, jeg skal unne meg mer av alt det gode livet har å by på!!!!